Semua Urusan Lancar Nggak Ada Halangan

Iya pas mama pindah di tanggal yg pak Suhana anjurkan juga cuaca kgk hujan. Padahal beberapa minggu di Sydney sebelum hari H juga selalu lagi hujan dan cuaca begitu susah ditebak
Tapi ya pas mama pindahan rumah di tanggal yg pak Suhana anjurkan ternyata juga cuaca baik kgk hujan, Pas di hari pindahan yg dianjurkan oleh pak Suhana itu cuacanya bagus dan semua urusan lancar nggak ada halangan.
Kamsiah pak Suhana

Regards,
Danny – Sydney 

7 Januari 2024

Cuacanya Bagus Banget Loh

Ko Suhana, now that kita sudah lebih settle dirumah baru, saya mau share pengalaman waktu hari pindahan yang waktu itu ko bantu pilihkan buat kami sekeluarga.
Hari ini kan terus-terusan hujan deras ini. Oiya ngomong2 soal hujan, kan pas akhir desember itu cuaca berantakan bgt yah, panas dingin ga karuan ga menentu. Tapi pas waktu yg Ko Suhana itung tanggal pindah rumah di tgl 23 jam 1-3, itu cuacanya bagus banget loh harinya, cuaca cerahh, ga panas juga, adem.
Trus somehow ga sengaja saya ada keambil album foto wedding, trus anak ada ikut liat, dia tanya ini itu sampe kita ketawa2. Pokoknya seharian itu feels and atmospherenya very auspicious and warm and happy lah, both the weather and the atmosphere. Thank you Ko Suhana

Cheers,
Lusi & family
Melbourne 07 January 2024

Davin – Melbourne

Hello Pak Suhana, allow me to extend my heartfelt gratitude for the incredible 60th birthday celebration.
It was an unforgettable evening filled with joy, laughter, and wonderful memories.
The meticulous attention to detail and warm hospitality created an atmosphere that made everyone feel cherished and appreciated.
Moreover, it was truly heartwarming to witness people of the same culture and tradition come together, sharing in the festivities and creating a sense of unity.
The cultural richness added an extra layer of meaning to the celebration, making it not only a milestone birthday but also a beautiful reflection of shared values and heritage.
Thank you once again for the fantastic party and for bringing us all together in such a meaningful way.

From Davin
21/12/2023

Controversial and Respected by. Yachiko

Chef marco pierre white, ini one of the great and controversial chef yg very respected around the world karena dia mengembalikan michelin dan mau kembali pada dirinya sendiri sebagai chef. Pandangan dan filosofinya juga aku suka sekali. Aku merasa ada kemiripan pak @Life’s Always Wonderful😍 yg juga controversial and respected di bidangnya sendiri 😁

Dia org yg masak dengan cara yg beda dengan most people. Biar diomongin dan dicibir sama org, dia ga terlalu peduli sama kata org. Trus dia sangat goal oriented.. dia dari umur 17 tahun uda target mau 3 michelin star dan 5 forks…demi ini dia berusaha habis2an selama 20 tahun. Dapet 3 michelin star dan 5 4 red forks di umur 37. Umur 38 mengembalikan gelar itu ke yayasan nya karena merasa maintaining the gelar itu meaningless.

Aku merasa sifat, gaya dan tindakan2nya ada kemiripan sama sosok pak Suhana karena disiplin nya dan gigihnya berusaha untuk mencapai goalnya dan tidak mudah menyerah. Dia despite hebat begitu.. orgnya sangat humble; Hatinya pas lagi ngajarin chef2 muda juga keliatan sekali sangat besar. Di hal ini pun aku merasa ada kemiripan. Mengenai sikapnya yang.. galak tapi humble 😆😆, ini pun juga ada kemiripan dgn pak Suhana Lim.

Chef marco pierre white Specialis makanan french cuisine. Dan dia melawan semua aturan2 yg ada di french cuisine.. dia bahkan ga pecaya kalo anak keluaran le cordon bleu itu bagus..Chef yg baik di mata dia pun sangat one of a kind. Dia bahkan pas ditanya gimana rasanya bikin nangis gordon ramsay. Dia bilang bukannya saya yg bikin gordon nangis.. dia sendiri yg mau menangis.. itu hak dia buat bikin keputusan menangis.. kan aku ga maksa dia nangis..😅😅😅 Which memang makes sense banget 😆😆 Ou dan Chef marco juga tipe yg brutally honest mulutnya. Dan ini pun aku merasa ada kemiripan sama Pak Suhana Lim 🤣🤣🤣

Pak Suhana: A Mentor & Lifelong Brotherhood!

A long time ago in Melbourne, I was kind of lost and needed help with Feng Shui. That’s when I met Pak Suhana. He wasn’t just a Feng Shui expert to me; he became a true friend. Pak Suhana was like a big brother. What I liked about him was that he never said things just to make me feel good. He was always honest, even if it meant telling me something tough.

We both loved martial arts, which brought us even closer. When I visited him at his house, he’d teach me the basics of the Five Ancestor Fist. It was our thing, something special we shared exchanging knowledge of different martial art. He taught me not only the physical aspects but also the philosophy behind the martial arts, emphasizing discipline, respect, and self-improvement.

His house was a peaceful place where we’d talk about life. His advice was like gold – so much more valuable than anything else. Our talks weren’t just about Feng Shui or martial arts; we’d share stories.

Through good times and bad, Pak Suhana was always there for me. He was like a rock, giving me strength and smart advice. Our friendship was a real treasure, worth more than anything money could buy. And so, our friendship continues, showing me how special connections and good advice can make life a beautiful journey, especially when shared with a true friend like Pak Suhana.
As the years went by, although we are seldom contacting each other’s, Pak Suhana and I became inseparable friends. Our friendship deepened, not just through Feng Shui and martial arts, but through the simple joys of life.

Life had its ups and downs, and during tough times, Pak Suhana’s house became a sanctuary. It wasn’t just a place to talk; it was a haven where I found solace and understanding. His words were a balm to my worries, and his presence, a source of comfort.

As our friendship flourished, Pak Suhana also became an integral part of my family. His wisdom and kindness extended beyond our one-on-one talks; he became a mentor to others in my life, offering guidance and support to anyone in need. His selflessness and generosity knew no bounds.

And so, thank you for the true friendship brings. In Pak Suhana, I found not only a mentor but a lifelong brotherhood, I wish Pak Suhana been blessed with health, success and happiness and keep helping people in need. God Bless you and family, Happy Birthday Pak Suhana!

Best Regards
Rifin Khong and Family
15 December 2023